Krulmuziek

Klassiek voor kleintjes

Het dreumesconcert (doe je mee?)

Geniet met je dreumes (1,5-2,5 jaar) van vrolijke klassieke klanken! Samen zingen we liedjes over poesje mauw en je neus en spelen we kiekeboe op de muziek van Beethoven. De dreumesen dansen en spelen op het grote kleed mee op betoverende strijkmuziek van Bach, Vivaldi en Rameau, dichtbij de muzikanten. Aan het einde van het concert mogen ze meedoen aan de vioolspeeltuin en zelf op een écht viooltje spelen! Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

Het concert duurt ongeveer een half uur en eindigt met de vioolspeeltuin waarbij de kinderen ook op een échte viool mogen strijken. Per voorstelling kunnen maximaal 30 dreumesen met ouder/begeleider het concert bijwonen op het grote kleed. Overig publiek is van harte welkom op de tribune.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, Triodosfonds, het Elise Mathildefonds en de gemeente Utrecht.

Erg leuk! Waar m’n dochter (1,5 jaar) anders niet stil kan zitten, was ze nu gefascineerd!

Precies wat kinderen boeit, ze hebben genoten vanmiddag! Dank!

Na de eerste keer in Theater Figi in Zeist was ons dochtertje (toen 1,5 jaar oud) al groot fan! Meer dan een half jaar lang hoorden we bijna iedere dag jullie liedje!