Krulmuziek

Klassiek voor kleintjes

Twinkel twinkel kleine ster

Trakteer je kind(eren) dit jaar op de muzikale droomwereld in kerstsferen met ons kerstconcert speciaal voor de allerjongsten!

Het muzikale gezelschap ‘Krulmuziek’ nemen de kinderen mee in de wereld van de strijkmuziek van grote componisten om vervolgens te swingen, te zingen en samen muziek te maken met rinkelende belletjes in kerstsfeer.

Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek, klapt en swingt het andere kind meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start en er al snel een lach verschijnt bij de eerste kiekeboemuziekjes.

Het kerstconcert is er in twee versies: Het kerstconcert speciaal voor de allerkleinsten van 0-2 jaar (30 minuten op het grote kleed, net als het babyconcert) of het kerstconcert voor de hele familie voor kinderen van 0-6 jaar.

Stilzitten is niet nodig: spontane reacties van het jonge publiek worden juist gewaardeerd!

De baby’s liggen vooraan met hun ouders/ verzorgers op een kleed zodat ze alles goed kunnen volgen en er heerlijk bij kunnen zitten of liggen. Alle andere kinderen en hun ouders/ verzorgers nemen plaats in de zaal vanwaar ze meespelen, luisteren en zingen.

Een prachtig kerstcadeau voor kinderen van 0-6 jaar!

Bovendien is dit een zeer rijke muzikale ervaring doordat het speciaal is ontwikkeld voor deze doelgroep vanuit de expertise van Muziek op Schoot en ervaren professionele klassieke muzikanten.

Na elk concert is er een ruimte voor een ‘Meet & Greet’, een informele ontmoeting tussen de kinderen en de muzikanten. De kinderen spelen dan op een echte viool of cello, zelfs voor de allerkleinste handjes is er een echt viooltje!

Op de doordeweekse concertdagen geldt er een speciaal tarief voor kinderdagverblijfgroepen, neem daarvoor contact met ons op via admin@wordpress-694096-2990588.cloudwaysapps.com