Krulmuziek

Klassiek voor kleintjes

Het dreumesconcert (doe je mee?)

Geniet samen met je dreumes van 1,5 tot 2,5 jaar van vrolijke klassieke klanken!

Geniet met je dreumes (1,5 tot 2,5 jaar) van vrolijke klassieke klanken! Samen zingen we liedjes over de zee, bootje varen en de dieren van de zee. De dreumesen dansen en spelen met het muzikale speelgoed wat ze in hun handen krijgen op het grote kleed mee op beroemde muziek van grote componisten als Vivaldi, Strauss en Dvořák, dichtbij de muzikanten. Aan het eind van het concert mogen ze zelf echte kleine viooltjes uitproberen. Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes! Aan het einde van het concert mogen de dreumesen een echte viool uitproberen in de meet & greet.

Per voorstelling kunnen maximaal 32 dreumesen met elk één ouder/begeleider het concert bijwonen op het grote kleed. Overig publiek is van harte welkom op de tribune.

Deze concerten kunnen ook in verschillende combinaties geboekt worden, bijvoorbeeld:

  • Familiepakket: ‘Dreumesconcert’, ‘Babyconcert’ én ‘REIS!’ voor peuters & kleuters op één dagdeel;
  • Combinatie van Babyconcert(en) en Dreumesconcert(en);
  • Kerstconcert(en) in combinatie met het Babykerstconcert

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het  Cultuurfonds: Annie Langelaar Fonds, het Fonds Kindercultuurfonds en het Petronella Andriessen Fonds en Stichting Peuters & Muziek.

Erg leuk! Waar m’n dochter (1,5 jaar) anders niet stil kan zitten, was ze nu gefascineerd!

Precies wat kinderen boeit, ze hebben genoten vanmiddag! Dank!

Na de eerste keer in Theater Figi in Zeist was ons dochtertje (toen 1,5 jaar oud) al groot fan! Meer dan een half jaar lang hoorden we bijna iedere dag jullie liedje!