Krulmuziek

Klassiek voor kleintjes

Het baby concert

De baby’s (0 tot 18 maanden) wiebelen en wiegen op de vrolijke en rustgevende klanken van klassieke muziek.

Krulmuziek trakteert de baby’s op betoverende klanken, om daarna met de kleine en grote mensen samen te zwieren met een draagdans. Je baby speelt met een rammelaar mee op de vrolijke vioolmuziek en mag tijdens het concert dichtbij de muzikanten kruipen of genieten op schoot bij papa of mama.

Per voorstelling kunnen maximaal 32 baby’s met elk één ouder/begeleider het concert bijwonen op het grote kleed. Overig publiek is van harte welkom op de tribune.

Het is verrassend leuk om te zien hoe kleine kinderen reageren en meedoen met de muziek!

Het concert duurt ongeveer een half uur.

Onze concerten kunnen in verschillende combinaties geboekt worden, bijvoorbeeld:

  • Familiepakket: ‘Dreumesconcert’, ‘Babyconcert’ én ‘Blub’ op één dagdeel;
  • Combinatie van Babyconcert(en) en Dreumesconcert(en);
  • Kerstconcert(en) in combinatie met het Babykerstconcert

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, Triodosfonds, het Elise Mathildefonds en Kickstart Cultuurfonds.

Hartstikke leuk: onze kleine man (4 maanden) zat met grote ogen te kijken. Ben benieuwd hoe hij op de muziek en spelletjes reageert naarmate hij ouder wordt, dus we komen graag een volgende keer weer!

Super leuk concert voor de baby’s. Bram had het erg naar zn zin en hele mooie muziek en ook veel interactie. Echt een aanrader!

Met onze oudste zijn we bij twee babyconcerten geweest, wat was dat genieten! Heel mooi om het contact tussen de muzikanten en kinderen te zien. Ik zag een moeder naast mij een traantje wegpinken zo ontroerd, dus ik ben niet de enige die genoot Hopelijk kunnen we binnenkort ook een keer met onze jongste gaan.