Krulmuziek

Klassiek voor kleintjes

Het baby concert

Dit sfeervolle concert betovert je baby (0-18 mnd) met klassieke klanken. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het babyconcert tot een rustgevendeén actieve ervaring voor de allerjongsten. Je wiebelt en wiegt samen op zwierende walsjes en de brommende beer van de cello maakt je aan het lachen. Je baby speelt met de rammelaar mee op de vrolijke vioolmuziek en valt in een heerlijke slaap op de zachte tonen van het toverspeeldoosje.

Het is verrassend leuk om te zien hoe kleine kinderen reageren en meedoen met de muziek!

Per voorstelling kunnen maximaal 30 baby’s met ouder/begeleider het concert bijwonen op het grote kleed.
Overig publiek is van harte welkom op de tribune. Het concert duurt ongeveer een half uur.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, Triodosfonds, het Elise Mathildefonds en de gemeente Utrecht.

Hartstikke leuk: onze kleine man (4 maanden) zat met grote ogen te kijken. Ben benieuwd hoe hij op de muziek en spelletjes reageert naarmate hij ouder wordt, dus we komen graag een volgende keer weer!

Super leuk concert voor de baby’s. Bram had het erg naar zn zin en hele mooie muziek en ook veel interactie. Echt een aanrader!

Met onze oudste zijn we bij twee babyconcerten geweest, wat was dat genieten! Heel mooi om het contact tussen de muzikanten en kinderen te zien. Ik zag een moeder naast mij een traantje wegpinken zo ontroerd, dus ik ben niet de enige die genoot Hopelijk kunnen we binnenkort ook een keer met onze jongste gaan.