Zoek!

Krulmuziek neemt het publiek mee in een speels concert vol grapjes, ritmes, verwondering, klankkleuren en kiekeboespel. Samen gaan we liedjes zingen, stappen, klappen en veel meer!
De viool, altviool en cello spelen de mooiste en vrolijkste muziek, aangevuld met verrassende muzikale klanken.

In het interactieve concert 'ZOEK!’ (voorheen Boeffie trommelt) zoeken we samen de 'BOEM!' en mogen de kinderen daarbij ook meetrommelen. Werken van o.a. Tsjaikovski, Saint-Saëns, Haydn en Bizet worden op een passende wijze aan het jonge publiek gepresenteerd.

Kom luisteren en speel mee!

Na elk concert is er een ruimte voor een ‘Meet & Greet’, een informele ontmoeting tussen de kinderen en de muzikanten. De kinderen spelen dan op een echte viool of cello, zelfs voor de allerkleinste handjes is er een echt viooltje!

//krulmuziek.felicevandersande.nl/wp-content/uploads/2017/10/Partou_KinderConcert_Mijdrecht_076-Large1.jpg

“Na de eerste keer in Theater Figi in Zeist was ons dochtertje (toen 1,5 jaar oud) al groot fan! Meer dan een half jaar lang hoorden we bijna iedere dag het liedje van Ba-boem!. En de filmpjes van Boeffie moesten ook een paar keer per week bekeken worden. Ze was ontzettend blij toen ze hoorde dat ze weer naar Boeffie mocht!
De voorstelling is heel leuk en het uitproberen na afloop vond ze ook geweldig. Zodra het weer in de buurt is gaan we weer!”

“Het was ontzettend leuk, mijn peutertje heeft genoten en onderweg naar huis nog 30000x gezegd 'boeffie leut boeffie leut!' (t=k 😂)

Comments are closed.